Instalco Karriär
Instalco Karriär

Karriere innen instalco

Instalco samler de ledende selskapene innen installasjonsbransjen, i dag mer enn 150 selskaper. Det betyr også at vi har noen av de beste medarbeiderne, over 6 200 av dem. Vi tilbyr et trygt, stimulerende og utviklende arbeidsmiljø for montører, teknikere, lærlinger og funksjonærer på en rekke ulike steder.

Instalco er en stor arbeidsgiver – en av Nordens største innen elektro, VVS og ventilasjon, og vi er til stede i 3 land.

 

Hva innebærer det å jobbe i et Instalco-selskap?

Hva vi søker og tilbyr

Vi er kontinuerlig på utkikk etter dyktige kolleger til våre datterselskaper. Vi ser etter deg som er engasjert og kompetent innen ditt fagområde. Vi tilbyr stabil ansettelse med gode arbeidsforhold og hyggelige kolleger, i et spennende konsern i vekst.

Kompetanseutvikling i Instalco

Å jobbe i Instalco er stimulerende og styrker ferdighetene til hver enkelt medarbeider. Vi ønsker at alle hos oss skal kunne vokse med oppgavene sine gjennom intern og ekstern opplæring som gir ny kunnskap, utfordringer og stimulans.

Karrieremuligheter i en stor organisasjon

Innenfor Instalcos bredde og mange datterselskaper, er det store muligheter for å videreutvikle seg og komme seg videre i karrieren sin. Vår filosofi er å identifisere og stimulere fremtidige medarbeidere og ledere i konsernet.

Instalco-skolen

Instalco tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø og muligheter for personlig utvikling. Et verktøy for dette er Instalco-skolen, der vi utdanner fremtidige ledere og legger forholdene til rette for karriereutvikling innad i konsernet.

Mer om Instalco-skolen

Ledige stillinger i andre Instalco-selskaper

Instalco er kontinuerlig på utkikk etter engasjerte medarbeidere. Se alle ledige jobber i datterselskapene våre.

Se ledige stillinger